Де Пол: Све ме боли, али срећан сам; Ромеро: Ми смо 26 ратника

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2022, 09:49

Де Пол: Све ме боли, али срећан сам; Ромеро: Ми смо 26 ратника

Аргентина је после велике борбе победила Аустралију и прошла у четвртфинале на СП у Катару. Фото: танјуг/AP Photo/Petr David Josek Меси и другови су славили са 2:1 (1:0) па ће у четвтфиналу играти са Холандијом.
Родриго де Пол је по завршетку сусрета поделио са новинарима своје импресије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о мечу.
„Све ме боли, али ово је фудбал, ово је Светски куп. Све је некако изједначено, прошло је много година откако је неко победио са идеалним резултатом, многи фаворити су већ испали. Све више екипа је изједначено. Осећали смо се добро и још једном је наша ‘десетка’ откључала браву противника“, каже де Пол.
Каже да је срећан због љубитеља фудбала у Аргентини.
„Не смем да замислим како је сад у Аргентини. Узбуђен сам што са овим момцима доносим радост у њихове домове. И ја сам као дечак све то прошао, када је играла Аргентина, цела земља би стала. Дали смо сународницима леп викенд, пробудуће се у недељу ујутро расположени. Данас су се наши навијачи јако чули, било нам је то потребно“, рекао је фудбалер Атлетико Мадрида.
Кристијан Ромеро је додао да је јако срећан због проласка међу осам најбољих. „Мучили смо се на крају, али смо показали карактер тима. Срећан сам због саиграча, знали смо да свашта може да се деси, али сигуран сам да ће ова група увек дати сваку кап зноја и то је важно. Ми смо 26 ратника, спремни смо, даћемо и живот ако треба“, закључио је Ромеро.
Ispali sa Svetskog prvenstva – udario laktom u glavu direktora FIFA

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Де Пол: Све ме боли, али срећан сам; Ромеро: Ми смо 26 ратника се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.