Сутра претежно сунчано и топло, највише температуре од 26 до 29 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 11:43

Сутра претежно сунчано и топло, највише температуре од 26 до 29 степени

У Србији сутра претежно сунчано и топло, само у брдско-планинским пределима уз променљиву облачност тек понегде са краткотрајном кисом или пљуском са грмљавином. Фото: Градске инфо Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 15 до 19, а >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << највиша дневна од 26 до 29 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура око 17, а највиша дневна око 28 степени. У Србији у уторак од средине дана у Војводини, а после подне и увече, као и у среду, и у осталим крајевима пролазно наоблачење са северозапада условиће местимично кишу и краткотрајне пљускове са грмљавином.
У четвртак и петак (29. и 30. јуна) у већини крајева суво време са дужим сунчаним интервалима, а само се у четвртак понегде на југу и истоку очекује краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Од суботе, 1. јула, променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином.
Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра претежно сунчано и топло, највише температуре од 26 до 29 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.