Сутра наоблачење с кишом, највиша дневна температура до 26 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Okt.2023, 11:28

Сутра наоблачење с кишом, највиша дневна температура до 26 степени

Јаче наоблачење са кишом и краткотрајним пљусковима, јаким северозападним ветром и падом температуре, које ће ујутру и пре подне захватити северне и западне крајеве Србије, после подне и увече ће се проширити на целу земљу, најавио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << РТВ/Љубица Ћирић Према прогнози, најнижа температура износиће од 4 до 15, а највиша дневна од 15 на северу до 26 степени Целзијуса на југу и истоку Србије.
Ујутро по котлинама, долинама и висоравнима југозападне и јужне Србије краткотрајна магла, а на југу и истоку ујутру и пре подне претежно сунчано и топло. Ветар слаб, западни и југозападни, ујутру и пре подне на северу и западу, а после подне и у осталим крајевима у скретању на северозападни правац и у појачању на умерен и јак.
И у Београду сутра ујутру и пре подне постепено повећање облачности, а од средине дана умерено до потпуно облачно, повремено са кишом и краткотрајним пљусковима и јаким северозападним ветром уз осетни пад температуре. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни, од средине дана у скретању на северозападни правац и у појачању.
У главном граду ће најнижа температура бити од 13 до 15, а највиша дневна око 18 степени. Према изгледима времена за наредних седам дана, до недеље, 22. октобра, у понедељак и уторак умерено облачно, суво и свеже време са сунчаним интервалима уз слабљење и скретање ветра на североисточни и источни правац.
Од среде до краја периода уз променљиву облачност очекују се честа наоблачења са кишом и локалним пљусковима и температуром око и мало изнад просека за другу декаду октобра (у већини места од 14 до 24 степена).
Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра наоблачење с кишом, највиша дневна температура до 26 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.