Данас променљиво облачно, до 26 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2022, 08:45

Данас променљиво облачно, до 26 степени

У Србији данас променљиво облачно и топло, местимично са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. Најнижа температура од 9 на југу до 16 степени на северу, а највиша дневна од 21 до 26 степени. Ветар слаб до умерен, у кошавском подручју повремено и јак јужни и југоисточни. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо У Београду променљиво облачно и топло, у току дана повремено са кишом. Најнижа температура од 14 до 16, а највиша дневна око 26 степени. Ветар слаб до умерен, повремено и јак јужни и југоисточни. У Србији сутра изнад већег дела променљиво, топло и углавном суво. Сутра на северу, а у суботу изнад целе територије променљиво облачно са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. У недељу изнад већег дела земље претежно сунчано, а променљиво облачно ће се задржати на југоистоку и југу са кишом.
У недељу увече ново наоблачење са кишом и пљусковима са грмљавином. До четвртка 6. октобра променљиво облачно са сунчаним интервалима са ретком појавом кише или пљуска са грмљавином. Потом до суботе топло, у већини места са максималном температуром од 25 до 30 степени, од недеље постепено хладније
Vučić sutra sa državnom sekretarkom Brantner

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас променљиво облачно, до 26 степени се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.