250 милиона за реконструкцију основне школе у Бачком Јарку

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2023, 13:19

250 милиона за реконструкцију основне школе у Бачком Јарку

Покрајинска влада је данас донела одлуку о обезбеђивању значајних финансијских средстава за дугоочекивану реконструкцију Основне школе “Славко Родић” у Бачком Јарку, у општини Темерин. Фото: os-slavkorodic.edu.rs Покрајинска влада је путем Управе за капитална улагања АП Војводине, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обезбедила импресивних 250 милиона динара за реализацију овог пројекта у 2023. години. Ова значајна финансијска средства ће бити кључна за покретање иницијалних радова и стварање основе за свеобухватну реконструкцију школе. У оквиру овог амбициозног пројекта, планира се темељна реконструкција самог школског објекта, који ће бити проширен на спратност П+1.
Такође, спортска сала и котларница ће бити обновљени, пружајући боље услове за физичко образовање и загревање објекта. Поред тога, у дворишту школе ће бити обновљен помоћни објекат, који ће бити опремљен са две учионице за техничко образовање и санитарним блоком. Ове промене ће значајно побољшати инфраструктуру школе и омогућити деци и запосленима много боље услове за учење, рад и боравак у овој образовној установи.
Овај планирани вишегодишњи пројекат, чија се укупна вредност процењује на 969 милиона динара, означава значајан корак напред у унапређењу образовних услова и животне средине у овој образовној установи. Реконструкција Основне школе “Славко Родић” не само да ће допринети квалитету образовања, већ ће такође позитивно утицати на целу заједницу, стварајући модерно и функционално окружење за наредне генерације ученика.
Ова вест је део пројекта “Једно место за све вести” који је суфинасирао Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама, који је доделио средства.
Andrevlje okuplja talentovane đake iz Vojvodine – šest dana druženja sa vršnjacima na Fruškoj gori (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 250 милиона за реконструкцију основне школе у Бачком Јарку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.