Станове добило 250 породица, кључеве за 4 породице уручили Вучић и Жиофре

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 11:29

Станове добило 250 породица, кључеве за 4 породице уручили Вучић и Жиофре

У насељу Овча данас је кључеве нових станова добило 250 избегличких породица из Хрватске и БиХ, а председник Србије Александар Вучић доделио је кључеве породицама Милојевић и Бијелић, док је шеф Мисије ЕУ у Србији амбасадор Емануеле Жиофре породицама Лукић и Вучетић. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Спорчић Вучић је уручио кључеве породици Милојевић из Зенице, најбројнијој породици, пошто Дејан и његова супруга имају четворо деце.
Вучић је уручио кључеве и породици Бијелић, међу којима има и особа са инвалидитетом.
Ту породицу чине Мирјана, њен супруг и њихова 35-годишња ћерка.
Жиофре је уручио је кључеве најмлађој власници стана Милени Лукић, која је као шестогидишњакиња избегла из Лике1995. године. Жиофре је уручио кључеве и породици Вучетић, коју чине Јуро, његова супруга и њихово двоје деце, и то је једна је од најстаријих породица који је данас добила кључеве.
Na snazi žuti i narandžasti meteoalarm, opasno po zdravlje u Bečeju i na Paliću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Станове добило 250 породица, кључеве за 4 породице уручили Вучић и Жиофре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.