Издвојено још 250 милиона динара подршке за откуп домаћег млека у праху

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 16:49

Издвојено још 250 милиона динара подршке за откуп домаћег млека у праху

Влада Србије је изменила је Уредбу за отуп млека у праху домаћег порекла и повећала подршку са 500 на 750 милиона динара, што је повећање од 250 милиона динара. Фото: Unsplash/Elizabeth Dunne Право на подршку имају произвођачи регистровани до краја прошле године за обављање делатности производње >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << какаоа, чоколаде и кондиторских производа.
Укупна вредност подршке за откуп млека у праху објављена је у Службеном гласнику.
У документу раније уредбе наведено је да се мера утврђује ради ефикасног и правовременог спречавања, односно отклањања тржишних поремећаја проузрокованих догађајима и околностима који су довели, односно прете да доведу до поремећаја на тржишту.
Zvanični kurs dinara prema evru sutra 117,2803

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Издвојено још 250 милиона динара подршке за откуп домаћег млека у праху се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.