Вучевић и Мојсиловић обишли дежурну јединицу 250. ракетне дивизије

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2022, 20:35

Вучевић и Мојсиловић обишли дежурну јединицу 250. ракетне дивизије

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генарал Милан Мојсиловић обишли су данас дежурну јединицу из састава Првог ракетног дивизиона за противваздухопловна дејства у чијем саставу се налази ракетни систем “нева” С-125М >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1Т. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE / ANDRIJA GAVRILOVIC/ bg Командант 250. ракетне бригаде за ПВД бригадни генерал Тиосав Јанковић упознао је министра Вучевића и начелника Генералштаба са наменом, тежишним задацима, размештајем и стањем у јединици.
Након реферисања приказан је рад борбене смене на сигнал за узбуну.
Током обиласка министар Вучевић имао је прилику да се увери у обученост борбене послуге током рада на ракетном систему “нева” и разговара са припадницима јединице.
Vučić: Srbija ponosna na svoje azerbejdžanske prijatelje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић и Мојсиловић обишли дежурну јединицу 250. ракетне дивизије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.