25 vrtića Pčelice i NURDOR u akciji

Izvor: Megafon.co, 05.Okt.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25 vrtića Pčelice i NURDOR u akciji

Akciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka “I ja se borim” priključila se i Predškolska ustanova “Pčelica”.
“Akcija je u prvom dogovoru trebalo da traje nedelju dana, ali smo odlučili da se produži na svih mesec dana i da traje celog oktobra. Roditelji će moći da doniraju novac u svakom od vrtića za izgradnju Dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu”, kaže v.d. direktora PU “Pčelica” Svetlana Mitić.
Za završetak druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << faze izgradnje Dečijeg hemato-onkološkog odeljenja nedostaje još 7 miliona dinara.
“Izgradnja celog odeljenja vredna je 75 miliona dinara. Od 2015. godine, kada smo krenuli sa izgradnjom i pokrenuli akciju “I ja se borim”, zahvaljujući ovakvim aktivnostima, organizacijama i građanima, uspeli smo da započnemo i završićemo taj objekat”, kaže koordinatorka NURDOR-a u Nišu Marija Tomić.
Druga faza radova trebalo bi da bude završena početkom 2018. godine, a nakon toga Dečije hemato-onkološko odeljenje u Nišu opremaće se medicinskim aparatima i nameštajem, što spada u treću fazu projekta.
Akcija “I ja se borim” sa predškolcima Pčelice

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.