25-godišnja Britanka seksa se sa svima po redu kako bi zatrudnjela

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 19.Avg.2010, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25-godišnja Britanka seksa se sa svima po redu kako bi zatrudnjela

 

LARA CARTER samu je sebe prozvala "spermolovkom". Ova 25-godišnja Britanka toliko očajnički želi zatrudnjeti da bez zaštite spava sa svima po redu. Kako je ispričala britanskim medijima, u danima kad ovulira otvoreno se u lokalnim barovima nabacuje strancima kako bi se poseksali s njom. Inzistiraju li njeni partneri na kondomu, onda ona iz svoje torbice vadi već "specijalno pripremljeni" - izbušeni kondom. "Sve moje prijateljice već imaju djecu i očajnički želim postati >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << majka. Muškarca trebam samo da bi dobila njegovu spermu, ne želim se nastaviti viđati s njim. Zato sam ja spermolovka. Kad zatrudnim nakon seksa za jednu noć, neću kontaktirati oca djeteta", kazala je Lara koja je dosad spavala s više od 20 stranaca, ali još nije uspjela zatrudnjeti.

Njeni dosadašnji partneri ne znaju ništa o njoj, baš kao ni ona o njima, i nisu razmijenili kontakte. Kad kreće u "lov na spermu" na glavu stavlja periku. Kaže kako joj nije problem naći napaljene frajere za jednonoćnu avanturu jer muškarci padaju na njene velike grudi. Larini prijatelji znaju za ovaj njen mahniti pohod, ali je navodno zbog toga ne osuđuju.

Lara kaže kako se na ovakav potez odlučila jer su svi njeni dosadašnji partneri pobjegli glavom bez obzira kad im je spomenula djecu i brak, a umjetna oplodnja joj je preskupa. Djecom opsjednuta Lara već je nakupovala svu silu odjeće za buduće potomke. Kaže kako će svom djetetu kad odraste reći da je s njegovim ocem "doživjela čarobnu noć nakon koje se više nisu vidjeli". Svjesna je da je mnogi smatraju ludom, ali ona se smatra jednostavno - iskrenom.
 
Izvor:Cafe.ba

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.