Биткоин порастао на скоро 25.600 евра, инвеститори и даље опрезни

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 09:13

Биткоин порастао на скоро 25.600 евра, инвеститори и даље опрезни

Биткоин је данас на највећој светској берзи крипто валута Бајненс у 15.30 часова имао вредност од 25.575,25 евра. Фото: Unsplash/denarium_bitcoin Вредност биткоина је у последња 24 часа порасла за 2,64 одсто.
Укупан обим трговине биткоинима у последња 24 сата је био 10,8 милијарди евра.
Индекс >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << страха и похлепе (Fear and Greed Index) везан за биткоин се данас налази на нивоу 46, у категорији „страх”, јавља Танјуг.
Вредност крипто валуте итиријум (ETH) је порасла за 1,92 одсто, на 1.557,31 евра, као и вредност бајненс коина (BNB), за 2,0 одсто на 205,59 евра. Данас се највише тргује бајненс коином (BNB), биткоином (BTC), итиријумом (ETH), мултичејном (MULTI) и икешом (XEC).
Највећи раст данас тренутно бележе крипто валуте MULTI, OAX и XEC.
Rusija: Izvoz hrane glavni izvor prihoda posle nafte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Биткоин порастао на скоро 25.600 евра, инвеститори и даље опрезни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.