Шок у Хумској: Северина напустио Партизан због дуга од 25 хиљада евра и вратио се у Холандију?

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 18:31

Шок у Хумској: Северина напустио Партизан због дуга од 25 хиљада евра и вратио се у Холандију?

Холандски фудбалер Ксандер Северина поднео је захтев за раскид уговора са Партизаном и вратио се у домовину, тврде домаћи медији. Како сазнаје „Телеграф“, летошње појачање црно-белих, напустио је Хумску у четвртак пошто му нису исплаћени бонуси до 1. фебруара, како је писало >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у уговору, а ни његовом агенту „комисија“ за трасфер Холанђанина. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Тај бонус је износио 25.000 евра. комисија агента 50.000 евра и, према неким наводима, фудбалер је још почетком фебруара послао писмо упозорења, али је оно по свој прилици игнорисано, као и телефонски позиви Северининог менаџера“, стоји у тексту Телеграфа, где се даље додаје:
„То је на крају довело до црно сценарија-играч је у среду нормално тренирао, без назнака да ће било шта урадити, а данас се напросто није појавио на тренингу, да би после свеопште истраге било утврђено да је покупио своје ствари и вратио се у Холандију.
Клуб из Хумске и сам тренер Игор Дуљај су покушали да ступе у контакт са Северином, али се он оглушио на сваки позив, док се менаџер после извесног времена јавио и истом причом коју је понављао већ месец и по дана – дуговање, дуговање…
Преговори две стране, наводно, још увек трају и постоји могућност да се Северина врати у петак у Београд, мада сумњу носи чињеница да у стану у коме је становао нема ниједне једине ствари, све је понео са собом, баш као и Такума Асано, односно Фусени Дијабате када су посезали за истим сценаријом раскида уговора“, наводи се у саопштењу Телеграфа.
Северина је ове сезоне у црно-белом дресу одиграо 23 меча, постигао четири гола и уписао једну асистенцију.
Derbi Vojvodine i Spartaka humanitarnog karaktera – novac od ulaznica porodici Krstić

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шок у Хумској: Северина напустио Партизан због дуга од 25 хиљада евра и вратио се у Холандију? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.