Пријаве пензионера за бесплатну рехабилитацију у бањама до 25. јануара

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jan.2024, 21:20

Пријаве пензионера за бесплатну рехабилитацију у бањама до 25. јануара

Од деветог јануара трају пријаве за бесплатну рехабилитацију у бањама за пензионере који обезбеђује ПИО фонд. Право пријаве имају сви пензионери који ову могућност нису користили протекле три године. Фото: Градске инфо
Сви заинтересовани потребну документацију и попуњавање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обрасца могу обавити у удружењима пензионера у свом месту до 25. јануара.

Заинтересованих пензионера за одлазак у бање има.
Како кажу ова помоћ државе им је значајна, јер ће имати прилику за бесплатан одмор и лечење што ће се свакако одразити на њихов буџет, а саму процедуру пријаве коментаришу као једноставну.
Право пријаве имају сви пензионери који ову могућност нису искористили токо 2020, 2021., 2022, и 2023. године. Ранг листа се формира на основу висине пензија која не сме да буде виша од 39850 динара, дужине радног стажа као и дужине боравка у пензији објашњава председница општинског удружења пензионера у Руми.
Као и ранијих година и пензионери у Сремској Митровици су заинтересовани за ову меру подршке, те су гужве у удружењу пензионера ових дана присутне.
Своје пријаве могу сваког дана предати од 8 ујутру до 14 сати.
Пријаве трају до 25. јануара.
Ранг листа пензионера који испуњавају услове за упућивање на рехабилитацију објављује се 24 радног дана од дана истека огласа, а на ранг листу се може поднети приговор надлежној комисији у року од пет радних дана од дана њеног објављивања на огласној табли.
Вучић: Предложили смо Влади да повећа износ за злато на ОИ на 200.000 евра

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријаве пензионера за бесплатну рехабилитацију у бањама до 25. јануара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.