Гашић уручио 25 мотоцикала службеницима саобраћајне полиције у центру Макиш

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 20:41

Гашић уручио 25 мотоцикала службеницима саобраћајне полиције у центру Макиш

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је данас, након примопредаје 25 мотоцикала службеницима Управе саобраћајне полиције у Наставном центру Макиш, да ће МУП и у наредном периоду наставити да улаже у боље услове за рад запослених. Фото: Танјуг/ ОМК МУП Републике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије Како је рекао, циљ је да припадници полиције што ефикасније извршавају свакодневне задатке и брину о безбедности и сигурности свих грађана.
Гашић је прецизирао је да је Управи саобраћајне полиције уручено 10 патролних и 15 мотоцикала без спољних обележја полиције, наводи се у саопштењу МУП-а.
Фото: Танјуг/ ОМК МУП Републике Србије „Саобраћајној полицији набављени су најмодернији мотоцикли марке ‘БМW’. Патролни мотоцикли омогућиће бољу покривеност путних праваца и већу ефикасност контроле, а тиме и већу безбедност свих учесника у саобраћају“, рекао је министар.
Гашић је истакао да ће МУП наставити континуирано да улаже у опрему полицијских службеника, али и у изградњу нових и реновирање постојећих објеката како би полицијски службеници имали што боље услове за рад.
Он је претходно обишао реновиране просторије „Официрског клуба“ у оквиру Наставног центра Макиш.
Vesić: U poslednjih 10 godina izgrađeno najviše autoputeva u istoriji Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић уручио 25 мотоцикала службеницима саобраћајне полиције у центру Макиш се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.