Сутра ујутру свеже, током дана углавном сунчано, до 25 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Avg.2023, 14:58

Сутра ујутру свеже, током дана углавном сунчано, до 25 степени

У Србији сутра ујутру мало и умерено облачно и свеже, осим на југоистоку где ће бити претежно облачно још понегде са слабом кишом. Фото: Градске инфо Током дана преовлађиваће сунчано, уз променљиву облачност и дневну температуру, која ће и даље у већини места бити испод просека >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за овај период године.
Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 11 до 15, највиша од 21 до 25 степени, саопштио је Републички хидрометеролошки завод, У Београду ујутру умерено облачно и свеже. Током дана преовлађиваће сунчано време уз променљиву облачност.
Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура око 13, највиша дневна око 23 степена.
У Србији у наредних седам дана, до 15. августа, претежно сунчано, осим у четвртак када се очекује пролазно наоблачење, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Јутра ће бити свежа, а дневна температура у постепеном порасту и то посебно у другој половини седмице, када ће поново у већини места бити око 30 степени.
Vozom „Nostalgija“ i tokom leta – jedinstveni pokretni muzej na Mokroj gori (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра ујутру свеже, током дана углавном сунчано, до 25 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.