Гронинген испао из холандске елите после 25 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 17:05

Гронинген испао из холандске елите после 25 година

Фудбалери Гронингена су три кола пре краја изгубили прволигашки статус и следеће сезоне ће играти у холандској другој лиги, први пут после 25 година. Фото: WikimediaCommons/Victor van Werkhooven Ремијем 1:1 на гостовању против Го Ахед Иглса Гронинген је и званично изгубио статус прволигаша јер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << има 10 бодова мање од Ексцелзиора и Емена, три кола пре краја.
Гронинген има само један трофеј у историји клуба, освојио је Куп 2015. године, али је важио за стабилан клуб који је последњих година скоро стално био у горњем делу табеле.
Сад ће први пут од сезоне 1998/99 морати да игра у нижем рангу.
У последњих 15 година за Гронинген су играли бројни познати играчи, примера ради српски репрезентативци Душан Тадић и Филип Костић, као и Арјен Робен и Вирџил ван Дајк.
Duljaj: Imam mnogo problema oko sastava ekipe pred Novi Pazar 

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гронинген испао из холандске елите после 25 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.