Председник ЦБФ Едналдо Родригез: Чекамо одговор Карла Анћелотија до 25. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 14:12

Председник ЦБФ Едналдо Родригез: Чекамо одговор Карла Анћелотија до 25. маја

Председник Бразилске фудбалске конфедерације (ЦБФ) Едналдо Родригез изјавио је да је спреман још месец дана да чека одговор тренера Реала Карла Анћелотија на понуду да италијански стручњак преузме селекцију „кариока“, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Eraldo Peres Родригез >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је на маргинама Скупштине ЦБФ објаснио да се нада да ће име новог селектора моћи да објави до 25. маја.
„Пре размишљања о плану Б, желим да исцрпим све могућности плана А“, рекао је Родригез и поновио да је Анћелоти његов први избор за новог селектора Бразила.
Анћелоти има уговор са Реалом до 30. јуна наредне године, а пре неколико недеља је потврдио да је добио понуду да преузме селекцију Бразила. Он је више пута поновио да жели да одради до краја уговор са мадридским клубом. Јужноамеричка селекција је тренутно без селектора, пошто је Тите смењен после елиминације Бразила од Хрватске у четвртфиналу Светског првенства у Катару.
Локални медији наводе да ће, ако Анћелоти одбије да преузме Бразил, кандидати за новог селектора бити тренер Флуминенсеа Фернандо Диниз, први стручњак Палмеираса Абел Фереира и шеф стручног штаба Фенербахчеа Жорж Жезус.
Anćeloti: Ovo mnogo boli, svi su odigrali ispod svog nivoa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник ЦБФ Едналдо Родригез: Чекамо одговор Карла Анћелотија до 25. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.