ФСС: Финале Купа Србије померено на 25. мај, Горан Стевановић добио отказ

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 17:41

ФСС: Финале Купа Србије померено на 25. мај, Горан Стевановић добио отказ

Финале Купа Србије биће одиграно 25. маја, одлучено је данас на седници Извршног одбора Фудбалског савеза Србије, који је одржан у Старој Пазови. Фото: ФСС Финале Купа Србије било је раније планирано да буде одиграно трећег јуна. У саопштењу ФСС се наводи да ће одлука о месту одигравања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << меча финала Купа Србије бити донета на следећој седници Извршног одбора.
„Поднет је Извештај о учинку млађих категорија ФСС, апострофирани добри резултати, пласман кадетске селекције (У17) која је други пут узастопно изборила пласман на ЕП. Подсећања ради на минулом ЕП у Израелу кадети су освојили треће место. Изражено је задовољство радом селектора селекција У17, У18 и У19“, саопштено је после седнице ИО ФСС.
На седници је одлучено да буде раскинут уговор са селектором младе репрезентације Србије (У21) Гораном Стевановићем.
„Исказано је незадовољство учинком младе репрезентације (У21) која се припрема за старт у квалификацијама за ЕП. Тим поводом донета је одлука о раскиду уговора са Гораном Стевановићем, а у наредном периоду биће изабран нови селектор младе репрезентације“, додаје се у саопштењу ФСС.
Чланови ИО упознати су са тренутном инфраструктурном ситуацијом у Србији, стањем стадиона и условима за лиценцирање.
„У складу са одредбама одговарајућих правилника о лиценцирању клубова ФСС за такмичења у организацији УЕФА, Суперлиги и Првој лиги, односно испуњења инфраструктурних критеријума, извршен је обилазак 44 стадиона у Србији. Први пут у поступку лиценцирања учествују и клубови српских лига (четири групе), који су поднели захтеве за добијање лиценце за такмичење у Првој лиги за сезону 2023/2024. Важно је апострофирати да ће наша земља захваљујући иницијативи и улагањима Владе Србије ускоро добити три нова стадиона у Лесковцу, Лозници и Зајечару, који задовољавају строге стандарде УЕФА. Нови стадиони биће изграђени и у Панчеву, Београду, Зрењанину, Крагујевцу, уз подсећање да ове године дефинитивно почиње и изградња Националног стадиона капацитета 55.000 места“, закључује се у саопштењу ФСС.
Izvršni odbor FSS usvojio strateške ciljeve Saveza u naredne četiri godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФСС: Финале Купа Србије померено на 25. мај, Горан Стевановић добио отказ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.