У технолошком сектору ове године отпуштено 242.000 људи, ЛинкедИн најавио отказе

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Okt.2023, 12:16

У технолошком сектору ове године отпуштено 242.000 људи, ЛинкедИн најавио отказе

У технолошком сектору ове године је већ отпуштено 242.000 људи, а нове отказе је најавила и калифорнијска компанија ЛинкедИн која ће се растати са 668 запослених. Фото: Танјуг/AP Photo/Eric Risberg, File ЛинкедИн је претходних месеци већ отпустио 716 запослених, тако да је укупан број отпуштених >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ове године повећан на 1.384, преноси Тех кранч.
Портал из поузданих извора сазнаје да ће већина отпуштања у фирми ЛинкедИн, око 563, бити у сектору истраживања и развоја.
У саопштењу калифорнијске компаније са седиштем у Санибелу се наводи да ће бити пружена „пуна подршка свим погођеним запосленима током ове транзиције“.
Компанија Мајкрософт је купила ЛинкедИн 2016. године за преко 26 милијарди долара, а од тада је фирма постала мање транспарентна по питању својих финансија. У Мајкрософтовом извештају о заради за целу фискалну годину за јул 2023. године, ЛинкедИн је навео да има више од 950 милиона чланова и више од 15 милијарди долара прихода.
Evropski i američki berzanski indeksi u porastu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У технолошком сектору ове године отпуштено 242.000 људи, ЛинкедИн најавио отказе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.