240 na sat: Vozili se na krovu superbrzog voza, kažnjeni sa 2 evra

Izvor: Blic, 16.Dec.2013, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

240 na sat: Vozili se na krovu superbrzog voza, kažnjeni sa 2 evra

Dvojica mladih Moskovljana doputovala je do Sankt Peterburga na krovu voza koji se kretao brzinom od 240 kilometara na sat.

- Mladići su objasnili da su odlučili da se provozaju na krovu brzog voza da bi osetili priliv adrenalina, ne misleći na posledice - saopštio je šef oezbeđenja železničke stanice, dodajući da momci nisu ni pali, niti su se povredili ili smrzli. Huligani, 1990. i 1995. godišta, proveli su “surfujući na vozu”, koji se kretao brzinom od 200 do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 240 kilometara na sat, najmanje tri sata i 45 minuta. Za ovaj prestup predviđena je kazna od 100 rubalja, to jest 2,2 evra.

Ovo nije prvi takav slučaj. ovog proleća saobraćajna policija je privela trojicu tinejdžera koji su na krovu voza hteli da stignu do grada Vladimira, 200 kilometara istočno od Moskve.

A prošle godine dvojica “surfera” vezala su se kaiševima između vagona voza, koji je išao iz Peterburga u Moskvu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

240 na sat: Vozili se na krovu superbrzog voza, kažnjeni sa 2 evra

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2013

Dvojica mladih Moskovljana doputovala je do Sankt Peterburga na krovu voza koji se kretao brzinom od 240 kilometara na sat.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.