Марка: Килијан Мбапе тражи 240 милиона евра за прелазак у Реал

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 13:23

Марка: Килијан Мбапе тражи 240 милиона евра за прелазак у Реал

Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе није тренутно у плановима Реала, али мадридски клуб прати шта се дешава са француским репрезентативцем, преноси шпански спортски лист Марка. Фото: Танјуг/AP/Scott Heppell Реал је прошле године желео да ангажује Мбапеа, али је нападач ПСЖ-а тада >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одлучио да продужи сарадњу са „свецима“.
Мбапе је раније саопштио да не жели да продужи уговор са Пари Сен Жерменом, који француском репрезентативцу истиче 30. јуна наредне године.
„Марка“ наводи да су Мбапе и његови менаџери фокусирани само на новац, а не на спортске успехе.
„Власници ПСЖ-а су љути што Мбапе не жели да продужи уговор са клубом. Играч наводно покушава да извуче сваки евро из садашњег уговора са шампионом Француске. У случају да дође до раскида уговора у овом прелазном року, Мбапе ће тражити од Реала 240 милиона евра колико би добио кроз плату и бонусе ако остане у ПСЖ-у до јуна наредне године“, истиче се у тексту шпанског листа.
Марка тврди да председник Реала Флорентино Перез нема план Б, односно још није пронашао нападача који би могао да замени Карима Бензему, а наводно је планирао да Мбапе наредне сезоне предводи „краљевски клуб“.
На листи жеља тренера Реала Карла Анћелотија су Хари Кејн, али и српски нападач Душан Влаховић, који би могао да оде у Мадрид на једногодишњи позајмицу. Међутим, шпански медији наводе да Јувентус не жели да прода или пошаље на позајмицу српског фудбалера у неки други клуб без адекватног обештећења.
Klub iz Saudijske Arabije nudi Bufonu ugovor od 15 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марка: Килијан Мбапе тражи 240 милиона евра за прелазак у Реал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.