Izvor: B92, 22.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24 sata na poslu

Beograd -- Predsednik G17 plus Mlađan Dinkić započeo je jutros u sedam sati akciju "24 sata na poslu", u okviru predizborne kampanje.

Tokom akcije će obići više ustanova i poslovnih organizacija, saopštio je G17 plus. Dinkić je do podne obišao gradilište na Miljakovcu, Nacionalnu službu za zapošljavanje, Narodnu biblioteku, kao i centralnu kancelariju Rajfajzen banke.

Tokom akcije, predsednik G17 plus se kroz razgovor sa zaposlenima i nezaposlenima upoznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njihovim problemima i potrebama institucija i organizacija koje obilazi, naglašavajući da je stavljanje stručnosti ispred politike osnovni uslov da se ojača srpska ekonomija i poveća zaposlenost, ističe se u saopštenju.

G17 plus je saopštio da tom akcijom želi da skrene pažnju javnosti, a posebno drugih političkih stranaka, na činjenicu da se, "ukoliko želimo jaču ekonomiju i više radnih mesta, stvari u Srbiji moraju brže kretati, a problemi brže rešavati".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.