После подне и увече јаче наоблачење, понегде киша, до 24 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2022, 10:14

После подне и увече јаче наоблачење, понегде киша, до 24 степена

У Србији ујутру локална појава краткотрајне магле, углавном по котлинама, висоравним и дуж речних токова. Пре подне мало и умерено, а у Неготинској Крајини и потпуно облачно, али суво. Фото: Градске инфо После подне и увече јаче наоблачење, које ће прво на југозападу. У току ноћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понегде и у осталим крајевима условити кишу и локалне пљускове. Јутарња температура од 4 до 11, највиша дневна од 19 до 24 степена, саопштио је РХМЗ.
Ветар слаб и умерен. У Војводини пре подне источни и североисточни, у осталим крајевима јужни и југоисточни. Током дана у кошавском подручју у појачању, па ће на југу Баната и у доњем Подунављу дувати повремено и јак југоисточни ветар.
У Србији, до 17. октобра, прва два дана умерено до потпуно облачно, у уторак у већем делу с кишом и локалним пљусковима, понегде и уз могућност грмљавине, при чему се на северу Војводине очекује углавном суво време, а у среду слабљење и престанак падавина.
У четвртак и петак променљиво облачно и углавном суво време са сунчаним интервалима, а од суботе претежно сунчано уз пораст температуре.
Oprez u vožnji zbog magle i niske oblačnosti

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак После подне и увече јаче наоблачење, понегде киша, до 24 степена се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.