Јутро хладно, током дана сунчани интервали, до 24 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 08:20

Јутро хладно, током дана сунчани интервали, до 24 степена

У Србији јутро хладно, по котлинама и речним долинама местимично магла или ниска облачност, а током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима. Фото: Градске инфо Најнижа температура од 2 до 10, а највиша од 20 до 24 степена. Ветар слаб, променљив, саопштио је Републички >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хидрометеролошки завод.
У Београду ујутру хладно. Током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима.
Најнижа температура од 6 до 10, а највиша око 22 степена. Ветар слаб, променљив.
У Србији до 13. октобра јутра ће бити хладна, по котлинама и долинама река магловита. У већини дана мало до умерено облачно, суво и стабилно време са сунчаним интервалима.
У недељу пролазно наоблачење са слабом кишом, уз пад температуре и појачан северозападни ветар, а нова јача наоблачења са кишом и локалним пљусковима очекују се у среду и четвртак следеће седмице.
Obuka u mehanizovanim bataljonima Vojske Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јутро хладно, током дана сунчани интервали, до 24 степена се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.