Израелска војска: Убијене десетине милитаната у Гази у последња 24 часа

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2024, 10:19

Израелска војска: Убијене десетине милитаната у Гази у последња 24 часа

Израелска војска је саопштила данас су њене трупе убиле десетине милитаната широм Појаса Газе у среду, док су израелски војници извели копнене и ваздушне нападе на град Кан Јунис, пише Ројтерс. Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg Војска је саопштила и да се борбе настављају у северној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и централној Гази, где су 162. дивизија, 401. оклопна бригада и пешадијска бригада Нахал убиле десетине оперативаца Хамаса и извршиле рације на локацијама које припадају овој палестинској групи.
Sastanak lidera EU u Briselu: Pokušaj da se ubedi Orban da pristane na pomoć Ukrajine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска војска: Убијене десетине милитаната у Гази у последња 24 часа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.