Кошаркаши Партизана вечерас гостују Монаку у 24. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jan.2024, 10:36

Кошаркаши Партизана вечерас гостују Монаку у 24. колу Евролиге

Кошаркаши Партизана гостују вечерас екипи Монака у 24. колу Евролиге. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Кошаркаши Монака су шести на табели Евролиге са 13 победа и 10 пораза, док је Партизан тренутно на деветој позицији са скором 12/11. „Свесни смо квалитета екипе Монака, играли смо против >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њих, али идемо са великим амбицијама, морамо да одиграмо најбољу могућу утакмицу. Знамо колико су важни сви мечеви у Евролиги, али оно што је логично, идемо из утакмице у утакмицу. У овом тренутку је то Монако са свим квалитетима које имају. Очекујемо тешку утакмицу, али морамо имати највећу могући амбицију“, рекао је тренер Партизана Жељко Обрадовић уочи меча са Монаком.
Кошаркаши Партизана победили су петог децембра прошле године у Београду после продужетка екипу Монака 89:85 у утакмици 12. кола Евролиге. „Била је занимљива утакмица против Монака и прошле године и ова коју смо играли у првом делу Евролиге. Може да буде различито с обзиром на то да они имају могућност да играју са четири мала играча или са три висока, па понекад и са четири, где то користе у одбрани за преузимање. На те ствари морамо да реагујемо. Имали смо у последње утакмици одличне моменте, у неким тренуцима лоше, тако да су то неке ствари које су сигурно битне када се прича о наредној утакмици“, истакао је Обрадовић.
Утакмица између Монака и Партизана биће одиграна вечерас од 19 сати у дворани „Sale Gaston Medecin“.
Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo savladali Valensiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас гостују Монаку у 24. колу Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.