Понедељак без ветра, кише и олује и без много дешавања! (понедељак, 24. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jul.2023, 07:00

Понедељак без ветра, кише и олује и без много дешавања! (понедељак, 24. јул)

Пред нама је још једна недеља у којој ће доминирати временски „ролеркостер“. Данас ће бити сунчано и веома топло, уз температуру од 19 до 35 степени. Али већ за уторак вече најављен је пад температуре и још једна олуја. Како се Нови Сад опоравља од последица невремена које нас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је задесило претходне недеље нема баш превише дешавања овог понедељка у нашем граду. Фото: Градске инфо Ево какво је стање овог понедељка у Новом Саду:
Петроварадинска тврђава оштећена у невремену, апел на грађане да редукују шетње по њој.
И Музеј града Новог Сада на Петроварадинској тврђави затворен за посете до даљњег.
Зграда Музеја претрпела је оштећења и није безбедна за посетиоце, као ни сам прилаз Музеју.
Због санације последица штете сви градски паркови биће затворени за посетиоце, док се не уклони оборено и поломљено дрвеће.
„Сви паркови биће ограђени тракама за опасност и апелујемо на грађане да не улазе у паркове док се не санирају све последице олује“, поручују из Градског Зеленила.
Подсећамо и да је градска плажа Штранд затворена због санације штете.
Фото: ЈКП Градско зеленило Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад данас почиње радове на реконструкцији вреловода у Улици Максима Горког од Булевара ослобођења до Трга царице Милице.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
Поменути радови обављаће се у фазама и у првој фази радови ће се изводити на Тргу царице Милице где ће бити забрањено паркирање на делу великог паркинга.
Планирани рок за завршетак радова у овој фази је 14. август 2023. године, док ће о наставку радова и изменама режима саобраћаја јавност благовремено бити обавештена.
Планирани рок за завршетак свих радова Новосадске топлане у улици Максима Горког је 4. септембар 2023. год.
Фото: Градске инфо Иконе екстремне музичке сцене Брујериа наступиће вечерас у СКЦНС Фабрици, а специјални гости и домаћини биће бенд Атомски Рат из Шида.
Улазнице могу да се купе онлајн.
Фабрика отвара своја врата од 20:00 часова.
Уживајте!
Gradska „institucija“ koje više nema – kafana „Zeleni venac“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељак без ветра, кише и олује и без много дешавања! (понедељак, 24. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.