Партијарх негирао да је потписао одлуку о 24-часовном емитовању ријалитија

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 09:24

Партијарх негирао да је потписао одлуку о 24-часовном емитовању ријалитија

Патријарх српски Порфирије негирао је данас тврдње бивше чланице Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Јудите Поповић да је 2015. године, као председник Савета Републичке радиодифузне агенције (РРА), потписао необавезујућу препоруку која је омогућила да се ријалити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << програми приказују 24 сата дневно. Фото: Танјуг/Тара Радовановић “Госпођа Јудита Поповић, однедавно бивша чланица Савета РЕМ је 4. јула у програму Телевизије Нова С, изјавила да је Његова Светост Патријарх српски господин Порфирије, 2015. године као председник Савета РРА-а, потписао необавезујућу препоруку која је омогућила да се ријалити програми приказују 24 сата дневно. Иста телевизија је ову изјаву понављала и у другим емисијама и на интернету, а дневни лист ‘Данас’ је, објавио у интернетском и у штампаном издању“, наводи се у саопштењу СПЦ.
Порфирије је, како се додаје, оставку на место председника Савета Републичке радиодифузне агенције поднео је годину дана раније, 30. маја 2014. године, пошто га је Свети архијерејски Сабор изабрао за Митрополита загребачко-љубљанског. “Очигледно је да су тврдње госпође Јудите Поповић неистините. Дакле, Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије није потписао одлуку, нити било какав други акт који омогућује да се ријалити програми приказују 24 сата дневно“, наводи се у саопштењу СПЦ.
Vučić se danas obraća javnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партијарх негирао да је потписао одлуку о 24-часовном емитовању ријалитија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.