Амира Медуњанин и Војвођански симфонијски оркестар на Новосадском музичком лету 24. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 11:18

Амира Медуњанин и Војвођански симфонијски оркестар на Новосадском музичком лету 24. јуна

С великим узбуђењем и задовољством најављујемо још један заједнички наступ етно звезде Амире Медуњанин и нашег Војвођанског симфонијског оркестра, под управом маестра Микице Јевтића – у суботу 24. јуна. Фото: Уступљена фотографија Публика у Новом Саду је Амиру први пут чула >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << управо на Новосадском музичком лету, пре тачно десет година. Од тада је наступала у Новом Саду у различитим инструменталним комбинацијама, а последњих година с Војвођанским симфонијским оркестром, на сада већ традиционалним и увек распродатим децембарским концертима.
Мада су бројним обожаваоцима заједно до сада пружали увек сасвим посебан угођај, овај пут ће слушно искуство, а када су у питању Амирини концерти увек и дубоко емотивно, бити другачије, јер ће најављени концерт бити одржан на отвореном, у дивном дворишту ОТП банке, у строгом центру града.
Стога, сасвим сигурно је пред нама једно чаробно и незаборавно вече које се не пропушта!
Обезбедите на време улазнице на билетарници Гигс Тиx-а (Краља Александра 12 – Тржни центар „Париски магазин“) радним данима и суботом од 9 х до 19.30 х, као и он-лине на линку:
https://new.gigstix.com/event/amira-medunjanin-i-vso-novi-sad-24-jun-2023/
Stefan Milenković i Kamerata Novi Sad na NEO festivalu 16. juna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Амира Медуњанин и Војвођански симфонијски оркестар на Новосадском музичком лету 24. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.