Сутра у већем делу земље променљиво облачно, локално пљускови, до 24 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 13:06

Сутра у већем делу земље променљиво облачно, локално пљускови, до 24 степена

У Србији сутра променљиво облачно са локалном појавом краткотрајне кише или пљуска, који ће бити чешћи у брдско-планинским пределима, док се у Војводини и Неготинској Крајини очекују дужи сунчани интервали. Фото: Градске инфо Ветар слаб и умерен, северни. Најнижа температура >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 6 до 11, а највиша од 20 до 24 степена, саопштио је РХМЗ.
У Београду већу део дана претежно сунчано и топлије, само је пре подне и средином дана, уз више променљиве облачности, у појединим деловима града могућа краткотрајна киша.
Ветар слаб и умерен, северни. Најнижа температура око 11, а највиша око 23 степена.
У Србији у наредних седам дана, до 12. маја, просечно топло са максималним температурама у већини места од 20 до 25 степени. У недељу (07.05.) локално и до 27 степени, а само ће у Неготинској Крајини следеће седмице (од 08.05.) бити мало свежије – од 18 до 20 степени.
Задржаће се променљиво време уз сунчане интервале. Краткотрајна киша у суботу (06.05.) је могућа само на истоку Србије и у планинским пределима, а од недеље (07.05.) биће услова и за локалне пљускове са грмљавином, који ће почетком наредне седмице (08 – 09.05.) бити чешћа појава на западу и југозападу земље.
Истовремено ће у кошавском подручју од недеље до краја периода (07 – 12.05.) дувати умерен, повремено јак југоисточни ветар – кошава, на југу Баната и са ударима олујне јачине.
Sindikati u prosveti najavili štrajk u petak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра у већем делу земље променљиво облачно, локално пљускови, до 24 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.