Де­це­ни­ја од не­стан­ка ави­о­на са 239 љу­ди

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 09:56

Де­це­ни­ја од не­стан­ка ави­о­на са 239 љу­ди

На ју­че­ра­шњи дан пре 10 го­ди­на не­стао је „бо­инг 777” „Ма­ле­зи­ја ер­лај­нса” у коjем је би­ло 239 љу­ди, а тај не­ста­нак се сма­тра јед­ном од нај­ве­ћих ми­сте­ри­ја у ави­ја­ци­ји, ја­вља Рој­терс. Фото: Unsplash/Shueon Koj Лет МХ-370 кре­тао се од Ку­а­ла Лум­пу­ра до Пе­кин­га >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 8. мар­та 2014. го­ди­не.
Са­те­лит­ски по­да­ци по­ка­зу­ју да се ави­он нај­ве­ро­ват­ни­је сру­шио не­где у Ин­диј­ском оке­а­ну, у прав­цу за­пад­не оба­ле Аустра­ли­је.
Про­на­ђе­но је ви­ше од 30 де­ло­ва за којe се сма­тра да су део не­ста­лог ави­о­на, ме­ђу­тим, зa са­мо три де­ла кри­ла потврђенo je да су при­па­да­ли МХ-370. У из­ве­шта­ју је за­кљу­че­но да је ави­он ве­ро­ват­но на­мер­но скре­нуо с кур­са, али ис­тра­жи­те­љи ни­су мо­гли да утвр­де ко је од­го­во­ран, пре­но­си Тан­југ.
Holandija dobija prvi muzej Holokausta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Де­це­ни­ја од не­стан­ка ави­о­на са 239 љу­ди се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.