Поповић и Жиофре о активностима из Акционог плана за Поглавље 23

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Nov.2022, 11:09

Поповић и Жиофре о активностима из Акционог плана за Поглавље 23

Министарка правде Маја Поповић је са шефом Мисије Европске уније Емануелом Жиофреом разговарала о предстојећим активностима из Акционог плана за Поглавље 23, које се односе на правосуђе, борбу против корупције и основна права, саопштило је данас Министарство правде. Фото: Танјуг/Зоран >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Николић Амбасадор ЕУ упознат је и са пословима на припреми Националне стратегије за борбу против корупције за период од 2023-2028. године и Акционог плана за њено спровођење.
Током разговора, истакнут је значај сарадње коју Министарство правде остварује са Венецијанском комисијом у поступку израде новог сета правосудних закона, као и наставка одговарајућих видова секторске подршке Европске уније.
Vučić nastavlja posetu Norveškoj, obilazi Trondhajm

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поповић и Жиофре о активностима из Акционог плана за Поглавље 23 се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.