Данас у Србији натпросечно топло, до 23 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 09:16

Данас у Србији натпросечно топло, до 23 степена

У Србији ће данас бити променљиво облачно, натпросечно топло и ветровито, саопштио је Републички хидрометеролошки завод. Фото: Градске инфо Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар који ће најјачи бити у брдско-планинским пределима јужне Србије, као и на југу Баната и у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << доњем Подунављу, где се очекују и удари олујне јачине.
Касније после подне и увече ће ветар бити у слабљењу.
Киша ће падати на југозападу земље, и то нарочито у пограничном делу са Црном Гором, као и понегде на југу земље и северу Војводине, али слабијег интезитета.
Најнижа температура од 7 до 14 °C , а највиша дневна од 17 до 23 °C. У Београду ће бити променљиво облачно, суво, натпросечно топло и ветровито.
Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар који ће увече бити у слабљењу. Најнижа температура од 11 до 13 °C, а највиша дневна око 21 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће почетком следеће седмице бити облачно и хладније, местимично са кишом у свим пределима Србије, на планинама уз прелазак кише у снег и стварање, односно повећање висине снежног покривача.
У другој половини седмице очекује се суво време са дужим сунчаним периодима.
Brza pruga Novi Sad – Subotica: Vijadukt u Vrbasu – najveći i najsloženiji građevinski objekat (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас у Србији натпросечно топло, до 23 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.