У Србији сутра претежно сунчано, температура до 23 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 15:30

У Србији сутра претежно сунчано, температура до 23 степена

У Србији ће у петак, 9. фебруара бити у већем делу претежно сунчано и натпросечно топло, само ће на северу и северозападу Војводине бити умерено облачно, а температуре ће се кретати од минус два до 23 степена, саопштио је данас Републички хидро-метеоролошки завод. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Дуваће јужни и југозападни ветар у појачању, нарочито у планинским пределима Динарског подручја, где се очекују и удари олујне јачине.
Умерена облачност ће се касније после подне, увече и током ноћи проширити на целу земљу, тек понегде условљавајући сасвим слабу краткотрајну кишу. У Београду ће време бити претежно сунчано и натпросечно топло, док се касније после подне и увече очекује умерено наоблачење, у току ноћи се у појединим деловима града очекује слаба краткотрајна киша.
Дуваће слаб до умерен, јужни и југозападни ветар, а температуре ће се кретати од седам до 22 степена. За викенд се очекује умерено облачно, натпросечно топло и ветровито време са највишом температуром од 15 до 22 степена, а киша се очекује претежно на југозападу Србије (нарочито у пограничном делу са Црном Гором), повремено и на северу Војводине, али слабијег интензитета,.
Knežević: Nedostaju nulta i A krvna grupa, apel građanima da doniraju krv

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра претежно сунчано, температура до 23 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.