Фудбалери Звезде 23. марта наредне године играју пријатељски меч са Зенитом

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Dec.2023, 21:05

Фудбалери Звезде 23. марта наредне године играју пријатељски меч са Зенитом

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће у марту наредне године у Београду одиграти пријатељски меч са Зенитом. Фото: Градске инфо „Црвено-бели“ су навели на свом званичном Твитер налогу да ће меч између шампиона Србије и Зенита бити одигран 23. марта на стадиону >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Рајко Митић“ у Београду.
Црвена звезда је први део у Суперлиги Србије завршила на другом месту на табели са 46 бодова. Суперлига Србије ће бити настављена 10. фебруара наредне године, а „црвено-бели“ ће у 20. колу националног првенства дочекати Вождовац.
Зенит је први део сезоне у Премијер лиги Русије завршио на другом месту на табели са два бода мање од првопласираног Краснодара. Руско првенство ће бити настављено другог марта наредне године утакмицама 19. кола.
Fudbaleri Zvezde igraju protiv Vršca, Partizan čeka Voždovac u 1/4 finalu Kupa

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Звезде 23. марта наредне године играју пријатељски меч са Зенитом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.