Сутра претежно сунчано, уз променљиву облачност, од 23 до 27 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 13:21

Сутра претежно сунчано, уз променљиву облачност, од 23 до 27 степени

У Србији сутра претежно сунчано уз променљиву облачност, само ујутро на југу земље умерено до потпуно облачно и суво. Фото: Градске инфо Најнижа температура од 11 до 15, а највиша од 23 до 27 степени.
Ветар у већем делу слаб, само на истоку Србије умерен повремено и јак западни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и северозападни, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду претежно сунчано, уз променљиву облачност. Ветар слаб, западни и северозападни.
Најнижа температура око 14, а највиша око 26 степени.
У Србији у петак, као и у суботу пре подне, претежно сунчано.
У суботу од средине дана јаче наоблачење са запада, које ће у свим крајевима условити кишу и пљускове са грмљавином.
Потом до краја седмодневног периода у већини дана задржаће се променљиво и нестабилно време, местимично са пљусковима и грмљавином, а само у понедељак претежно сунчано.
U Gračanici patrijarh Porfirije služi svetu liturgiju povodom Vidovdana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра претежно сунчано, уз променљиву облачност, од 23 до 27 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.