Сутра променљиво облачно са локалним пљусковима, до 23 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 13:11

Сутра променљиво облачно са локалним пљусковима, до 23 степена

У Србији ће сутра бити променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом или локалним пљусковима са грмљавином, а најмања вероватноћа те појаве очекује се на југу Баната и у доњем Подунављу. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Ветар ће бити слаб и умерен северозападни, на планинама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << повремено и јак. Најнижа температура од 5 до 10 степени, а највиша дневна од 19 до 23 степена.
У Београду се очекује променљиво облачно, током дана у појединим деловима града уз могућност краткотрајне кише или пљуска.
Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од 7 до 10, а највиша дневна око 20 степени.
Према прогнози за наредних седам дана, у понедељак ће бити претежно сунчано и топло, у кошавском подручју у другом делу дана уз умерен, а током ноћи и јак, југоисточни и источни ветар. Крајем дана и током ноћи на југозападу земље постепено наоблачење са кишом.
До краја тог периода очекује се променљиво и нестабилно време, у уторак са кишом, пљусковима и грмљавином, углавном у западној половини земље, док се од среде падавине очекује и у осталим пределима.
У кошавском подручју у уторак и среду дуваће умерен и јак југоисточни и источни ветар, који ће на југу Баната, и то посебно у уторак, имати и ударе олујне јачине.
Kuda za 1. maj – najlepša izletišta u Vojvodini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра променљиво облачно са локалним пљусковима, до 23 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.