Украјина: Број повређених у Николајеву повећао се на 23, једна особа погинула

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 09:16

Украјина: Број повређених у Николајеву повећао се на 23, једна особа погинула

Број повређених у руском нападу на Николајев повећао се на 23, укључујући једно дете, а једна особа је погинула. Фото: Танјуг/AP Photo/Libkos Украјински председник Володимир Зеленски објавио је снимак на којем се види штета коју је током ноћи нанео руски напад на Николајев.
Зеленски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је написао да Русија не престаје да доказује да је главни циљ рата терор и уништење Украјинаца и свега украјинског, пренео је Гардијан.
Русија је током ноћи гранатирала Николајев са четири ракете испаљене са Црног мора, а високопрецизно оружје било је усмерено на приватне куће, историјску зграду и вишеспратницу.
У руском ракетном нападу на Николајев једна особа је погинула, а 15 повређено, написао је претходно начелник јужног украјинског региона Миколајев, Виталиј Ким, на Телеграму.
Kadirov: Interventna čečenska jedinica upućena u zonu specijalne vojne operacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјина: Број повређених у Николајеву повећао се на 23, једна особа погинула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.