Никси иду даље други пут у 23 године

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 09:06

Никси иду даље други пут у 23 године

Њујорк Никси славили су на гостовању Кливленду резултатом 106:95 и такопрошли у полуфинале Источне конференције. Фото: Танјуг/AP Photo/Phil Longујор Никси су тек по други пут у последње 23 године прошли у другу рунду, а укупно су у серији славили са 4:1.
Већи део меча гости су имали двоцифрену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предност на својој страни, и на крају без много проблема остварили четврти тријумф у серији против тима из Охаја који је био фаворизован пре почетка серије.
Никсе је до победе водио Џејлен Брансон са 23 поена, Ар Џеј Барет је додао 21 поен, док је Имануел Квикли уписао 19 поена. Важно је истаћи и Мичела Робинсона који је поред 13 поена имао 18 скокова. Од тог броја, чак 11 је било офанзивних што је рекорд ове сезоне.
Постао је први играч у дресу Никса од Патрика Јуинга са толиким бројем ухваћених лопти у нападу, а поређења ради имао их је седам више од комплетног тима Кавса.
У екипи Кливленда најефикаснији је био Донован Мичел са 28 поена, уз седам скокова, а Даријус Гарланд је постигао 21 поен.
Никси ће у наредној рунди играти против Мајамија који је био бољи у пет утакмица од Милвоки Бакса.
Kavaj Lenard pokidao meniskus?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Никси иду даље други пут у 23 године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.