ИДФ: Хамас држи 222 таоца у Појасу Газе

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Okt.2023, 11:26

ИДФ: Хамас држи 222 таоца у Појасу Газе

Израелске одбрамбене снаге (ИДФ) саопштиле су данас да палестинска милитантна група Хамас држи 222 таоца у Појасу Газе. Фото: Танјуг/AP Photo/Frank Augstein Портпарол ИДФ Данијел Хагари изјавио је да је војска до сада обавестила породице 222 таоца да су њихови најмилији у Појасу Газе, преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Тајмс оф израел.
Он је додао да је међу таоцима не мали број страних држављана и да је било потребно време да они буду идентификовани и њихове породице обавештене.
На питање да ли се копнена операција одлаже како би било остављено више времена за покушаје ослобађања талаца, Хагари је рекао да Израел „ради на све начине да ослободи таоце и врати их кући“.
Agencija UN: Gazi hitno potrebno gorivo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ИДФ: Хамас држи 222 таоца у Појасу Газе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.