Репертоари биоскопа за среду, 22. март

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Mar.2023, 09:00

Репертоари биоскопа за среду, 22. март

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима: Фото: Unsplash/Houses Cheung Шазам! Гнев Богова (акција, авантура) Обдарени моћима богова, Били Бетсон и његова друга усвојена деца још увек уче како да жонглирају тинејџерским животом са својим одраслим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << суперхеројским алтер егом. Када осветнички трио древних богова стигне на Земљу у потрази за магијом давно украденом од њих, Шазам и његови савезници бивају гурнути у битку за своје супермоћи, своје животе и судбину света.

Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ
65 (научна-фантастика, авантура, драма) Након катастрофалне несреће на непознатој планети, пилот Милс убрзо открива да је заправо био насукан на планету Земљу… пре 65 милиона година.

Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ
Маскарада (комедија) Адријен, атрактивни плесач чију је каријеру сломила несрећа на мотоциклу, своју младост расипа у беспослици. Његов живот се мења када упознаје Маргот, која живи од превара и љубавних манипулација.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ
Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.
Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ
„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Репертоари биоскопа за среду, 22. март се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.