Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 22. фебруара на Спенсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 09:03

Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 22. фебруара на Спенсу

Романтична комедија „Како сам се надала добро се (ни)сам удала“ са нашим прослављеним комичарима, Наташом Аксентијевић и Пеђом Дамњановићем, у главним улогама говори на духовит и допадљив начин о животном путу једне сасвим обичне жене у потрази за савршеном љубављу и типичним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мушкарцима које је на том путу сусретала. Фото: new.gigstix.com Духовит и помало трагикомичан текст Душана Јанковића подсећа све нас на свакодневне проблеме, изазове и велика задовољства кроз које у потрази за идеалном везом пролазимо.
Представа која ће вас терети до суза, што од смеха што од сентименталности гарантује одличан провод после кога ћете се сигурно осећати добро и схватити да без обзира кроз шта сте пролазили у животу нисте погрешили.
На основу обавештења организатора да је дошло до одлагања представе „Како сам се надала добро се нисам удала“ која је требало да се одржи 27.01.2024. а одложена је за 22.02.2024. Gigstix ДОО доноси одлуку о повраћају новца за продате улазнице купцима који су улазнице купили преко Gigstix продајне мреже и продајних партнера а нису у могућности да улазницу искористе за нови термин представе.
Ако је улазница купљена на физичком продајном месту у оквиру Gigstix продајне мреже потребно је да одете са улазницом на продајно место на ком је улазница купљена и затражите повраћај новца.
Ако је улазница купљена онлајн потребно је да  попуните захтев за рефундацију. Повраћај ће се вршити у периоду од 29.01. до 22.02.2024. па све купце молимо да захтеве за рефундацију поднесу у назначеном року
За све додатне информације можете контактирати Gigstix на мејл povrat@gigstix.com.
Izložba povodom sto trideset godina od rođenja Ksenije Atanasijević, u holu centralne zgrade Gradske biblioteke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 22. фебруара на Спенсу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.