Данас претежно сунчано и топло, температура до 22 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 08:22

Данас претежно сунчано и топло, температура до 22 степена

У Србији ће данас бити претежно сунчано и топло за овај период године, понегде уз малу или умерену облачност, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Ветар ће бити слаб и умерен, западни и југозападни на северу Војводине, у источној Србији, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као и на планинама повремено и јак. Најнижа температура од -3 до 7°C, највиша дневна од 16 до 22 °C.
У Београду ће бити претежно сунчано и топло за овај период године, уз малу или умерену облачност. Ветар слаб и умерен западни и југозападни. Најнижа температура од 2 до 7 °C, највиша дневна око 19 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у току целе седмице бити натпросечно топло. Биће претежно сунчано, повремено уз малу или умерену облачност.
Највиша температура од 16 до 23 °C. У петак и током викенда очекује се ветровито време – дуваће умерен и јак јужни и југозападни, а у кошавском подручју југоисточни ветар.
Прве падавине локалног карактера очекују се у недељу 11. фебруара, док ће почетком наредне седмице киша постати учесталија у већини места. Од уторка се очекује захлађење уз прелазак кише у снег у планинским пределима.
Taktička obuka u izviđačkim jedinicama Kopnene vojske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас претежно сунчано и топло, температура до 22 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.