Концерт „Преображење“ у Градској концертној дворани 22. децембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Dec.2023, 08:42

Концерт „Преображење“ у Градској концертној дворани 22. децембра

Концерт под називом „Преображење“ у изведби градског камерног оркестра Камерата Нови Сад, који ће се одржати 22. децембра са почетком у 20 часова, званично ће затворити музичку сезону у Градској концертној дворани за 2023. годину. Фото: new.gigstix.com На програму је Брамсов Виолински >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << концерт у извођењу реномираног виолинисте Роберта Лакатоша, али и нова остварења српских композиторки: Бинарy данце Смиљане Влајић, у којем се звучно „происпитује” наша будућност разапета између стварног и виртуалног света, док је друго дело Миса Супратекст Александре Вребалов, управо награђене престижном Grawemeyer наградом, у којем се спојем различитих традиција и стилова слави „јединствена вредност свих ствари” !
У програму такође учествује и хор „Славенски” Музичке школе „Јосип Славенски” из Новог Сада, женски ансамбл Новосадског камерног хора и диригенти Љиљана Стојменовић и Божидар Црњански.
Музичко Финале 2023. године не може бити чаробније!
Šta je sve Doček u Novom Sadu promenio?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт „Преображење“ у Градској концертној дворани 22. децембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.