Уручени кључеви 22 стана припадницима Министарства одбране и Војске Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 14:39

Уручени кључеви 22 стана припадницима Министарства одбране и Војске Србије

Вршилац дужности помоћника министра одбране за људске ресурсе Синиша Радовић уручио је данас кључеве од 22 стана припадницима Министарства одбране, Војске Србије и стамбеним интересентима и том приликом истакао да Министарство предузима мере како би што већи број припадника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Министарства одбране и Војске Србије решио стамбено питање које је кључно за сваку породицу. Фото: Танјуг/Министарство одбране/Никола Недељковић „У претходном периоду урађено је доста тога. У овом моменту, што се тиче Министарства одбране и Војске Србије, ради се на осмишљавању нових модела како би се људи учинили задовољнијим и остварили ово право, а све у настојању да се стандард наших припадника побољша и на том плану“, рекао је Радовић, наводи се у саопштењу Министарства.
Он је истакао да напоре увек треба чинити, како за посао, тако и за породицу, државу, јединицу и друштвену заједницу.
„Желим вам срећан нови почетак, то ће бити задовољство које ће вама и вашим породицама омогућити да живите много боље и да у наредном периоду имате још много срећних тренутака“ нагласио Радовић. Мајор Јожеф Фехер је истакао је да је пресрећан, јер је добијањем стана решио важно животно питање.
„Цела моја породица је срећна што смо решили питање крова над главом. Надам се да ће и у будуће многе моје колеге решити стамбено питање“, рекао је Фехер. Данашњем уручењу кључева у Великој ратној сали Старог генералштаба присуствовали су начелник Управе за телекомуникације и информатику Генералштаба Миле Витезовић, начелник Управе за традицију, стандард и ветеране Драган Милковић и начелник Управе за инфраструктуру потпуковник Милош Перуничић.
Vučić ručao sa radnicima, zahvalio im na odgovornom radu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уручени кључеви 22 стана припадницима Министарства одбране и Војске Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.