У Србији сутра претежно сунчано,уз променљиву облачност, до 22

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 11:34

У Србији сутра претежно сунчано,уз променљиву облачност, до 22

У Србији ће сутра бити претежно сунчано уз променљиву облачност и топло, а киша и краткотрајни локални пљускови понегде праћени грмљавином повремено се очекују на југозападу, југу, југоистоку и истоку земље. Фото: Градске инфо Јутарња температура од 5 до 10, а највиша дневна од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 18 до 22 степена, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода.
Ветар слаб до умерен северозападни.
И у Београду сутра претежно сунчано уз променљиву облачност и топло. Ветар слаб до умерен северозападни. Јутарња температура од 6 до 9, а највиша дневна око 21 степен.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до суботе, 29. априла, у недељу топло са дужим сунчаним интервалима и највишом дневном температуром од 21 до 23 степена. Киша и краткотрајни локални пљускови биће ређа појава и очекују се углавном у брдско-планинским пределима југозападне, јужне и источне Србије.
У првој половини следеће седмице у свим пределима нестабилно, са честом кишом, пљусковима и грмљавином и са условима за локално већу количину падавина.
Од уторка свежије, а постепена стабилизација времена очекује се од четвртка.
Besplatan oporavak penzionera u banjama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра претежно сунчано,уз променљиву облачност, до 22 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.