ЕУ недеља могућности од 21. јуна до 26. јуна, у три града у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 14:23

ЕУ недеља могућности од 21. јуна до 26. јуна, у три града у Србији

Манифестација ЕУ недеља могућности биће одржана од 21. јуна до 26. јуна у Београду, Нишу и Новом Саду, када ће бити организовано више од 120 информативних сесија и панела. Фото: Градске инфо Сесије и дебате обухватиће различите области – економију и бизнис, образовање, младе и спорт, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << културу, медије и цивилно друштво, локални развој и зелену транзицију, пољопривреду, саопштено је из ЕУ инфо мреже.
Како се наводи, заинтересовани ће моћи да сазнају како да конкуришу за програме, пројекте и фондове ЕУ. Поред тога, биће представљене бројне могућности за предузетнике, привреднике, пољопривреднике, студенте, ученике, наставнике, иноваторе, институције, локалне самоуправе, медије удружења грађана и друге организације.
ЕУ недељу могућности партнерски организују Делегација ЕУ у Србији и Влада Србије.
Manifestacija „Carski i Tanaskovi dani“ na brdu Ljubiću 23. i 24. juna (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕУ недеља могућности од 21. јуна до 26. јуна, у три града у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.