„Лето на Тргу галерија“ са „птичићима“ вечерас од 21 час

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2023, 07:50

„Лето на Тргу галерија“ са „птичићима“ вечерас од 21 час

У оквиру сада већ традиционалне манифестације „Лето на Тргу галерија“, ове године публика ће имати прилике да се дружи са новосадском ‘old school’ атракцијом, у народу познатијом као Плави Птичић уз коју ће имати прилике да се подсети највећих хитова шездесетих година са америчког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << континента. Фото: PrtSc/ Facebook Ако волите Дорсе, Криденсе, Џеферсоне, Томије Џејмса и Шонделсе , Кингсмене, ‘Canned Heat’ и ‘Steppenwolf’као и великане Дилана, Јанга, Хендриxа и Џенис Џоплин, будите сигурни да сте на правом месту и у правом друштву :
Роберт Радић – бубњеви (Велики Презир),
Роберт Телчер – електрична гитара (Партибрејкерс),
Зоран Лекић – електрична гитара (Атеист Рап),
Златомир Гајић – бас гитара (еx Гифт) и
Горан Половина – вокал, акустична гитара и усњак (еx. Минстрел)
Супернова Тиса Лекић – Лиманска Џенис Џоплин и Милан Половина (електрична гитара).
Врт између галерија Спомен збирке Павла Бељанског и Матице српске. Концерт почиње у 21:00 сат, а улаз је бесплатан.
U petak počinje još jedno “Leto u bašti Doma vojske“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Лето на Тргу галерија“ са „птичићима“ вечерас од 21 час се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.