Ухапшени деда и ујак Уроша Б. (21)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 12:37

Ухапшени деда и ујак Уроша Б. (21)

Поред Уроша Б. (21) који се сумњичи да је ноћас код Младеновца ватреним оружјем усмртио осам особа и ранио 14, ухапшени су и његови деда и ујак код којих се скривао од полицијске потере. Фото: Танјуг/Небојша Раус Деда осумњиченог је ухапшен данас, пошто је полиција у његовој кући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пронашла бомбе, аутоматску пушку и муницију, јавља дописник Танјуга из Крагујевца.
Фото: Танјуг/СТР Осумњичени Урош Б. се скривао у дединој кући у Вињишту код Крагујевца, где га је полиција и пронашла. У Вињишту се тренутно налазе полицијске снаге.
Uhapšen i deda osumnjičenog Uroša B, policija kod njega pronašla oružje i municiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ухапшени деда и ујак Уроша Б. (21) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.