У Србији данас умерено облачно и осетно топлије, температура до 21 степен

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 07:23

У Србији данас умерено облачно и осетно топлије, температура до 21 степен

У Србији ће данас бити умерено облачно и осетно топлије време, са температурама од минус два до 21 степен, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Градске инфо Ујутру ће на југу и југоистоку бити слаб мраз, док ће пре подне на северу и западу, а од средине дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и у осталим крајевима бити умерено облачно и осетно топлије време, крајем дана и током ноћи на северу и североистоку местимично са краткотрајном кишом.
Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, јужних праваца, најнижа температура од -2 до 6, а највиша од 15 до 21 степен. У Београду ће бити умерено облачно, крајем дана и у току ноћи повремено са кишом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, најнижа температура од 4 до 6, а највиша око 19 степени.
У наредних недељу дана време ће бити променљиво облачно и топло, у петак уз умерен до јак западни и југозападни ветар, а увече, ноћу и за дане викенда нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином уз мањи пад температуре и скретање ветра на северозападни. На високим планинама очекује се снег.
Од понедељка се очекује захлађење у свим крајевима, а падавине ће локално бити обилније у западним, централним, источним и јужним деловима земље.
Đedović: U energetskoj tranziciji težićemo ambicioznim, ali realnim ciljevima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас умерено облачно и осетно топлије, температура до 21 степен се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.